4S TRAVEL RICHT ZICH OP HET ORGANISEREN EN UITVOEREN VAN MEDISCHE REIZEN NAAR TURKIJE
Door een persoonlijke ervaring met dure tandartstarieven in Nederland en een uitstekende en veel goedkopere behandeling in Turkije, hebben we besloten dit ook voor iedereen toegankelijk te maken.

 

Onze missie
Geselecteerde medische behandeling door buitenlandse specialisten met een hoog kwaliteitsniveau voor een substantieel lagere prijs aan te bieden. Volledig verzorgd, dus inclusief reis & verblijf, begeleiding en behandelingen. Service, kwaliteit en gemak in combinatie met een lage prijs zijn onze uitgangspunten.

 

Onze visie
Door de ontwikkelingen in de markt van medische specialisten, de vrije tarievenstructuur en de veranderende (aanvullende) zorgverzekeringsdekkingen, zullen steeds meer mensen kiezen voor een behandeling in het buitenland.

 

Kenmerken 4S Travel
Kwaliteit, service, gemak en een lage prijs zijn duidelijke kenmerken van 4S Travel. Op de website vindt u alle informatie over klinieken, specialisten, luchtvaartmaatschappijen, hotels, gastvrouwen, tarieven, het laatste nieuws en ervaringen van andere gasten terug. Ook kunt u hier een reservering maken of een vraag stellen. Tevens kunt u ons tijdens kantooruren op werkdagen telefonisch bereiken op ons kantooradres. Wilt u graag ’s avonds of in het weekend contact met ons, dan kunnen wij u gedurende deze tijden terug bellen. Tijdens uw verblijf in Turkije is onze Nederlandse gastvrouw 24-uur per dag bereikbaar voor assistentie en vragen en zal zij u bij de meeste bezoeken aan de kliniek begeleiden.

 

Oprichting 4S Travel
Na een uitgebreide selectie van deskundige medische specialisten, gastvrouwen en reis-en verblijfsmogelijkheden, werd eind 2011 4S Travel opgericht door Ercan Koc en Dimfna Koc-de Jong. Zij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van toerisme, marketing, communicatie en evenementenorganisatie. Naast binding met Turkije hebben wij bovendien persoonlijke ervaring met behandelingen in Turkse klinieken, die goed en veel goedkoper worden uitgevoerd. 4S Travel beschikt intussen over expertise, ervaring en kwaliteit, de basis voor een goede organisatie en uitvoering van betaalbare medische reizen. In februari 2017 is 4S Travel overgnomen door Travel-IT van Fleur Broer, zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de reisbranche.

 

Betrouwbaarheid & garantie
Financiële zekerheid is een ander kenmerk van 4S Travel, u loopt geen enkel risico! Bij uw reservering doet u uw eerste betaling, hiervoor ontvangt u binnen enkele dagen uw vliegtickets. Vier weken voor vertrek betaalt u het restantbedrag, waarna uw reisbescheiden worden toegezonden. De behandelingen voldoet u ter plaatse en pas na uw akkoord m.b.t. de start van de behandeling, of (gedeeltelijk) bij afronding van de behandeling. Besluit u na uw eerste vooronderzoek en de definitieve prijsopgave van uw behandeling hier geen gebruik van te maken, dan kunt u hier zonder kosten en/of verplichtingen vanaf zien. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een reisverzekering en/of annuleringsverzekering af te sluiten en geven wij de mogelijkheid voor het afsluiten van een financieringsregeling. Tenslotte krijgt u op de behandelingen van onze medische specialisten garantie zodat u vooraf, tijdens maar ook achteraf gebruik kunt maken van de service van 4S Travel (zie garantie en algemene voorwaarden voor details).

 

Goed en betrouwbaar. Gemakkelijk en voordelig, dat is 4S Travel!