• NaamDhr. van Zuylen
  • BehandelingTandarts
"Hierbij mijn ervaring met 4S Travel. Nadat ik goed ben voorgelicht op de open dag in Alkmaar in december 2013, heb ik de knoop doorgehakt en ben in zee gegaan met 4S Travel in combinatie met de kliniek. De voorlichting met globale prijsopgave was duidelijk. De tandarts sprak goed Engels en er werd me duidelijk verteld wat de mogelijkheden waren. In mijn geval kwam dat op 9 implantaten en 10 kronen.

Van alles wat ik toen besproken heb, kreeg ik na een paar dagen per email een duidelijk en uitgebreid behandelplan en offerte.

Na de reis besproken te hebben, ben ik de tweede helft van februari 2014 afgereisd naar Izmir. Prettige bijkomstigheid was dat het Hilton Hotel betaald werd door de organisatie als winteractie (geldig tot uiterlijk 31 maart '14)
Door de uiterst vriendelijke Turkse chauffeur werd ik opgewacht op de vlieghaven van Izmir en naar mijn hotel gebracht. De volgende dag weer opgehaald en naar de kliniek gebracht. Ik ben dezelfde dag nog geopereerd. In de zeer modern geoutilleerde kliniek werd ik verwelkomd door de uiterst vriendelijke Ilona en de Turkse Nuray.

Om een lang verhaal niet te lang te maken, de behandeling ging voorspoedig en zeer professioneel, er was veel aandacht voor mijn welbevinden en ik heb eigenlijk heel weinig last en pijn gehad. Als voorzorg kreeg ik nog een paar cold packs mee om mijn kaken wat te koelen die avond. Het viel allemaal ontzettend mee! De Turkse chauffeur heeft me daarna weer teruggebracht naar het hotel.

In de daarop volgende dagen heb ik te voet Izmir verkend, in de gezellige wijk Konak rondgewandeld, langs de boulevard geslenterd, het was buitengewoon lekker weer voor de tijd van het jaar, 20 graden en zonnig!

Aangezien mijn kaak vol hechtingen zat, moest ik voorzichtig zijn met eten, maar dat was geen probleem, ik heb een restaurant gevonden waar ze een heerlijke selectie van overheerlijke zachte gerechten voor mij uitkozen, elke dag weer een verrassing! (Ik bleef dit restaurant deze week trouw elke dag bezoeken!)

Na 5 dagen ben ik voor controle en nog twee netjes uitgevoerde nieuwe vullingen, nog een keer terug geweest naar de kliniek; alles was goed geheeld en ik heb zeer plezierig afscheid genomen van deze zeer vriendelijke mensen! Tot de zomer voor het vervolg; het plaatsen van de kronen.

Samenvattend, ik ben zeer tevreden tot nu toe en ik kan iedereen aanraden voor tandheelkundige behandelingen als die wat uitgebreider (en hier in Nederland zo kostbaar) zijn, naar deze kliniek te gaan en via 4S Travel wordt het je zeer gemakkelijk gemaakt, aan alles is gedacht, zelf aan een Turks welkomstpresentje bij terugkomst thuis!"