• NaamMevr. K.S. en Dhr. M. Uslu
  • BehandelingOoglaseren
"Wij zijn naar Izmir gegaan, ik voor een tandarts behandeling (twee driedelige bruggen) en mijn partner om zijn ogen te laseren.

In Izmir aangekomen stond de chauffeur Suleyman al op ons te wachten en werden we telefonisch welkom geheten door Ilona. Ons hotel bevond zich midden in het centrum van Izmir.

De tandartskliniek was uiterst modern en alle specialisten zijn onder één dak te vinden. Alhoewel ik normaliter heel erg bang ben voor de tandarts, is de hele behandeling pijnloos verlopen en waren de tandartsen heel erg vriendelijk. Alle tandartsen spraken goed Engels en zo nodig was Nuray van de kliniek altijd aanwezig om iets in het Nederlands uit te leggen. De tandarts die mij hielp was Seda, ze was zo vriendelijk en stelde je zo op je gemak, dat je bijna zou vergeten dat je bij de tandarts zit. Zelfs de verdovingsprikken waren vrijwel pijnloos door de speciale verdovingsspray.

Voor wat betreft het ooglaseren in het Kaskaloglu ziekenhuis: ook dit was zeer modern. Men sprak hier ook goed Engels en Ilona is er voor eventuele uitleg in het Nederlands. Na het vooronderzoek een pijnloze laserbehandeling. Na de laserbehandeling een paar uur behoorlijke pijn, maar daarna... prima zicht. De volgende ochtend een nacontrole en vervolgens in het zonnetje op de boulevard genieten van 100 % zicht.

Naast de behandelingen hebben we echt een vakantiegevoel gehad in Izmir: lekker slenteren en winkelen in de stad, heerlijk eten en alle bezienswaardigheden bekijken.

Wij zouden iedereen aanraden om via 4S Travel naar de kliniek of naar het Kaskaloglu ziekenhuis te gaan.

Ilona, Nuray en Suleyman:

heel erg bedankt en als er nog een tandartsbehandeling nodig is, komen we zeker bij jullie terug!!!"