Tandartsreizen: Kwaliteit en service, voordelig en met garantie!

Een mooi en betaalbaar gebit door ervaren specialisten die werken met topkwaliteit materialen. En dat terwijl u geniet van een heerlijke vakantie en de begeleiding van onze hostess. Bij 4S Travel en haar moderne kliniek in Izmir krijgt u garantie op uw tandartsbehandeling!Onze professionele kliniek in Izmir biedt u de nieuwste technieken en materialen in een van de grootste privé tandartsklinieken in Turkije!

 

Ons team van ervaren specialisten in alle disciplines, internationale en Turkse gasten ontvangt in een gastvrije omgeving waar gewerkt wordt met hoge kwaliteit materialen.

 

De moderne kliniek is gevestigd in een geheel nieuw gebouw in het centrum van Izmir, gelegen aan de Egeïsche kust van Turkije. Onder andere diverse behandelkamers, röntgenkamer, implantologie-ruimte, operatiekamer, rustkamer, ontvangstruimte en ons eigen laboratorium. Bij DENTAGLOBAL Dental Clinic, richten wij ons op het leveren van de beste ervaring voor onze klanten over de gehele wereld. We bieden zowel routine en kosmetische tandheelkundige procedures aan, welke allemaal worden uitgevoerd in het centrum van de Izmir. Allemaal tegenover het populaire monument “Folkart Towers”

Tandheelkunde is zowel wetenschap als kunst, uitgeoefend door ervaren specialisten in een volledig uitgerust centrum. Voor u betekent dat, dat u de beste oplossing voor een gezond en mooi gebit aangeboden krijgt”

 

Dit is de overtuiging van ons uitgebreide team van specialisten, tandartsen en assistenten die u met hun gastvrije en professionele houding en uitgebreide ervaring zullen helpen met de beste behandelingen voor uw situatie.

 

De kliniek (DENTAGLOBAL)

Alle beschikken zij over een gastvrije en professionele houding en uitgebreide opleidingen en ervaringen op het gebied van hun werkzaamheden.

Wij stellen u graag voor aan de belangrijkste specialisten:

 

DDs. Ph.D. Mert Yuce
Van 2002 tot 2006 behaalde deze specialist zijn diplomas voor tandheelkundige behandelingen en zijn specialisaties. Tijdens en na het behalen van de doctorsgraad voor prosthodontie heeft hij als onderzoeks  assistent aan de Ege Universiteit voor tandheelkunde veel extra onderzoek, en ervaring kunnen opdoen.

 

Dr. Mert Yuce is gespecialiseerd in de prosthodontie. Dit omvat esthetische en reconstructieve tandheelkunde met  kroon- en brugwerk, facings en protheses die zowel op eigen tanden/kiezen als op implantaten geplaatst kunnen  worden. Hij is zeer gedreven en perfectionistisch ingesteld wat zich vertaalt in uitgebreide passessies die  resulteren in zeer tevreden gasten!

Hij spreekt naast Turks ook Engels, heeft diverse wetenschappelijke publicaties gedaan en awards gewonnen.

 

En natuurlijk zijn er nog vele andere assistenten en medewerkers bezig om uw behandelingen in deze professionele kliniek zo goed en efficient mogelijk te laten verlopen.


Vooraf – in Nederland
Bent u geïnteresseerd? Omschrijf dan uw verzoek/wens en situatie via:

 • Het offerteformulier op onze website
 • Email naar info@4stravel.nl
 • Telefonisch op 087-8200327 (kantooruren)

Wij overleggen uw situatie met de kliniek en specialisten. Na ca. 2 dagen ontvangt u een vrijblijvende, gratis offerte, die wij zo accuraat mogelijk kunnen maken indien u ons een recente (panorama-) röntgenfoto instuurt.

 

Plan en reserveer uw behandelingen en reis & verblijf naar Turkije, alleen of samen met uw partner/gezin. U kunt het hele jaar door, meerdere keren per week vertrekken en de reisduur kan aangepast worden naar uw wensen/behandelschema.

 

U kunt ook zelf uw Reis & Verblijf naar Izmir reserveren en toch gebruik maken van onze behandelingen, transfers en begeleiding van onze Nederlandse hostess. Hiervoor is een service fee van € 25 p.p. van toepassing.

 

Wenst u in de badplaatsen Cesme (transfertijd ca. 50 minuten) of Kusadasi (transfertijd ca. 70 minuten)  te verblijven, dan kunt u onze privétransfers voor een toeslag van ca. € 55 (Cesme) / € 65 (Kusadasi) per retour reserveren.

 

Panorama-röntgenfoto kliniek Izmir in Turkije:

 • 1e dag:  Vliegreis Amsterdam-Izmir. U wordt door onze chauffeur opgehaald van de luchthaven voor uw privétransfer naar uw hotel in Izmir. Onze Nederlands sprekende hostess verwelkomt u telefonisch en is 24 uur per dag gedurende uw verblijf bereikbaar voor assistentie.
 • 2e dag: Transfer van uw hotel naar de kliniek voor uw gratis vooronderzoek inclusief panoramaröntgenfoto. Het definitieve behandelplan wordt opgesteld en de opties worden besproken. Gaat u niet akkoord, dan kunt u kosteloos de kliniek verlaten. Gaat u wel akkoord, dan start direct de behandeling en voldoet u de aanbetaling van 50% contant of per creditcard (voor een bankoverschrijving wordt i.v.m. de verwerktijd het gehele bedrag gevraagd bij aanvang). Na de eerste behandelingen worden de vervolgbehandelingen afgesproken en wordt u terug naar uw hotel gebracht.
 • 3e t/m 7e dag: Afhankelijk van het door u gekozen behandelplan worden gedurende deze dagen diverse behandelingen in onze kliniek uitgevoerd. De transfers van en naar uw hotel worden bij iedere afspraak door ons verzorgd en onze Nederlandse hostess zal bij diverse behandelingen aanwezig zijn. Zij staat gedurende uw verblijf 24 uur per dag voor u klaar voor vragen, opmerkingen of problemen. Bij de laatste behandeling ontvangt u nazorginstructies en de factuur en voldoet u het restant bedrag van uw behandelingen aan de kliniek. Gedurende de rest van de tijd heeft u volop gelegenheid om te genieten van het heerlijke klimaat en de vele bezienswaardigheden in Izmir en omgeving.
 • 8e dag: Gelegenheid voor laatste inkopen, in de loop van de dag transfer naar de luchthaven van Izmir voor uw vlucht naar Nederland.

Hoe lang moet ik gaan en hoe zit het met mijn reis & verblijf?
Behandelingen voor kronen, bruggen, facings, vullingen, wortelkanaalbehandelingen kunnen uitgevoerd worden tijdens 1 reis van 8 dagen. Voor implantaat behandelingen dient u 2 reizen van 8 dagen te maken, de tweede reis dient minstens 10 tot 14 weken na de eerste reis plaats te vinden i.v.m. de heling en hechting. Uw reis & verblijf kunt u goed en gemakkelijk via ons reserveren (8 dagen v.a. € 455) of zelf regelen waarbij u toch gebruik kunt maken van onze transfers van/naar de kliniek en Nederlandse hostess voor € 25,- service kosten. Uiteraard kunt u samen met uw partner of gezin reizen, zo geniet u niet alleen van een goede en voordelige tandarts behandelingen maar ook van een heerlijke vakantie!


Garantie op uw tandartsbehandeling
Bovendien ontvangt u bij 4S Travel garantie van de moderne kliniek in Izmir op de kwaliteit van uw tandartsbehandeling en op de uitstekende kwaliteitsmaterialen:

 • 3 jaar op kronen, bruggen en facings
 • 2 jaar op protheses
 • Implantaten: 10 jaar op Bio 3 en levenslang op topkwaliteit Nobel Bio Care

Procedure m.b.t. garantie:
Mochten er onverhoopt problemen optreden, dan meldt u deze direct aan de kliniek (indien u nog in Izmir verblijft) of bij terugkomst in Nederland aan 4S Travel. Wij bespreken uw situatie met de behandeld specialist en de kliniek. Zij beoordelen vervolgens de situatie en bepalen de vervolgstappen.

 

Deze garantieregeling omvat:
A. Behandelingen: Alle eventuele behandelingen en materialen die onder garantie nodig zijn in de kliniek in Izmir

B. Langer verblijf: Indien uw verblijf onverwachts verlengd moet worden om uw behandelingen af te ronden in de kliniek, worden deze extra reis & hotelkosten vergoed (niet geldig indien veroorzaakt door onverwachte en persoonlijke situaties/reacties, alleen in overleg en volgens instructie van 4S Travel en de kliniek)

C. In Nederland: Indien bij terugkomst in Nederland een probleem/situatie ontstaat die na overleg met 4S Travel en de specialisten van de kliniek in Izmir verder beoordeeld moet worden door onze/een Nederlandse tandarts, worden deze kosten vergoed

D. In Nederland: Indien bij terugkomst in Nederland een probleem/situatie ontstaat waarover de kliniek oordeelt dat dit onder de garantie valt en in Nederland door een/onze tandarts kan worden opgelost, worden deze kosten vergoed

E. Vergoeding Reis & verblijf: Indien bij terugkomst in Nederland een probleem/situatie ontstaat waarover de kliniek oordeelt dat dit onder de garantie valt maar in de kliniek in Turkije zal worden aangepast, worden zowel de behandelkosten vergoed alsook uw kosten voor vliegreis & hotel tot een maximaal bedrag van 10% van de waarde van uw voldane behandelkosten (reis & hotelkosten alleen in overleg en volgens aanbod, geldig gedurende de eerste 2 jaar).

 

De garantieregeling vervalt indien:

 1. De mondgezondheid/reiniging van het gebit onvoldoende is gedaan
 2. De instructies en adviezen van de specialist/ kliniek/4S Travel niet zijn opgevolgd
 3. Er niet minimaal 1 x per jaar een tandarts is bezocht voor routine controle (advies is 1 x per 6 maanden naar de mondhygienist en 1 x per jaar naar de tandarts)
 4. Indien aanvullende behandelingen nodig zijn, die behoren tot de wetenschappelijk geaccepteerde mogelijke gevolgen van de ondergane behandeling en afhankelijk zijn van de persoonlijke lichamelijke reacties (zoals bijv. na het plaatsen van kronen/bruggen op eigen tanden/kiezen soms overgevoeligheid kan ontstaan die kan leiden tot een ontsteking waarvoor dan een wortelkanaalbehandeling nodig zal zijn).
 5. Er substantieel gewichtsverschil (afvallen of aankomen) is ontstaan gedurende korte tijd
 6. Er een natuurlijk proces van terugtrekkend tandvlees aanwezig is
 7. Er onvoldoende of incorrect onderhoud is gedaan aan verwijderbare protheses
 8. Er sprake is van een ongeluk van u of de materialen (bijv. het laten vallen van een prothese)
 9. Er sprake is van een algehele medische situatie die invloed heeft op uw mondgezondheid en/of kaakbot (bijv. o.a. diabetes, osteoporose, bestralingen etc.)
 10. Indien bij afronding van de behandelingen in de kliniek akkoord is gegeven op de esthetische uitstraling (kleur en vorm) maar bij terugkomst toch anders is gewenst
 11. Er niet direct bij het ontstaan van de problemen of ontevredenheid melding is gedaan bij de kliniek (gedurende het verblijf in Turkije) of contact is opgenomen met 4S Travel (bij terugkomst in Nederland).
 12. Er vooraf geen overleg of toestemming is gegeven door 4S Travel en de kliniek
 13. Niet het volledige bedrag aan 4S Travel en/of de kliniek is voldaan

Bleken
Wilt u ook graag voluit lachen met stralend witte tanden? Snel en voordelig uw tanden bleken voor € 150,- ! Maar wat is nu precies tanden bleken, wat kost het, welke bleekmethodes zijn er en is het bleken van tanden wel veilig voor mijn gezondheid? Wij informeren u hier graag over.

 

Bruggen
Bespaar 60% op uw tandartskosten voor een tandheelkundige brug van topkwaliteit – inclusief garantie – in Turkije. De kosten van een brug zijn afhankelijk van het gebruikte materiaal en het aantal benodigde elementen.

 

Facings
Een prachtig gebit met facings al voor € 200,-! Voordelig in onze tandheelkundige kliniek in Turkije.

 

Kronen
Bespaar ruim 50% op een porseleinen & zirkonium kroon. Bij uw Turkse tandarts in het buitenland gecombineerd met een heerlijke vakantie: met garantie en Nederlandse begeleiding

 

Implantaten
Een goed en mooi gebit, voordelig in onze kliniek in Turkije. Topkwaliteit (Zwitsers) materialen met levenslange garantie, door ervaren, internationaal opgeleide specialisten in een  moderne kliniek.

 

Klikprothese / klikgebit
Bent u op zoek naar de mogelijkheden van een goede en mooie klikprothese? Ca. 60% lagere tandartskosten gecombineerd met een heerlijke vakantie! Topkwaliteit met garantie, Nederlandse begeleiding en nazorg in Nederland verzorgd door 4S Travel!


Behandeling
Prijs
Omschrijving
Vooronderzoek
€ 0,-
Uitgebreid vooronderzoek inclusief panorama röntgenfoto
Verdoving
€ 0,-
Reguliere verdoving inclusief, € 240,- voor sedatie en € 400,- voor gehele narcose
3D Scan
€ 85,-
3D Tomography scan t.b.v. implantaat plaatsing, indien nodig
€ 0,-
Tijdelijke kroon
€ 450,-
Alpha Bio (excl. abutment € 100,-)
€ 525,-
Bio 3 (excl. abutment € 100,-)
€ 590,-
Nobel Biocare (excl. abutment € 170,- excl. kroon)
Implantaat
€ 5036,-
Per kaak (incl. 4 Nobel Bio Care all + 4 Nobel Bio Care Abutments + 12 Kronen)
€ 150,-
Professioneel bleken in de behandelkamer
€ 390,-
Bijv. 3-delige brug combinatie materiaal porselein/metaal
€ 585,-
Bijv. 3-delige brug van porselein/zirkonium
€ 210,-
Tandhoesje op maat gemaakt van keramisch materiaal
Gingivoplasty
€ 60,-
Laser tandvleesbehandeling (Gummy Smile correction) per tand
Stift
€ 80,-
Hoge kwaliteit stift (fiber post) ter versteviging
Kroon
€ 140,-
Tandomhulsel van combinatiemateriaal porselein/metaal
Kroon
€ 200,-
Tandomhulsel van porselein/zirkonium
Overkappingsprothese
€ 895,-
Prothese berustend op implantaten incl. 2 prec.attach. (€ 100,- voor extra)
Botopbouw
€ 250,-
Botopbouw materiaal t.b.v. implanten indien nodig, per 0,5cc
Prothese
€ 475,-
Uitneembare prothese - kunststof (acrylic), per stuk
Prothese
€ 495,-
Uitneembare prothese - metaalbasis, per stuk
Prothese
€ 695,-
Uitneembare prothese - met presicion attachments
Klikprothese
€ 895,-
Prothese op implantaten excl. prec. attachem. a € 200,- p.st. (2 of 4 x)
Tijdelijke prothese
€ 150,-
Hoge kwaliteit tijdelijke prothese, per kaak
Reiniging
€ 75,-
Uitgebreide gebitsreiniging
Sinuslift
€ 350,- tot 650,-
Incl. 2 mm. botpoeder en membraam, € 900,- bij internal sinuslift. Prijs afhankelijk van het gebruikte bot
Sinuslift
€ 250,-
Interne sinuslift
Sinuslift
€ 350,-
Externe sinuslift
Tandtrekken/extractie
€ 45,-
Verwijderen van tand of kies of € 85,- bij gecompliceerde extractie
Tandvleesbehandeling
€ 20,-
Paradontale tandvleesbehandeling, per tand
Vulling
€ 45,-
Wit composiet vulling, inclusief event. verwijderen oude vulling
Wortelkanaal
€ 80,-
Behandeling van 1 wortelkanaal, € 110,- bij 2 kanalen, € 140,- bij 3
Wortelkanaal
€ 110,-
Behandeling van 2 wortelkanalen
Membraan
€ 150,-
Botopbouw procedure

Foto na
Foto voor

Foto na
Foto voor

Foto na
Foto voor

Foto na
Foto voor

Foto na
Foto voor

Foto na
Foto voor

4S Travel | Tandarts

"We hebben het hele traject -van de Open Dag op 9 november in Utrecht tot de reis en behandelingen in Izmir van 18 tot 24..."

Lees verder

Dhr. Scholten

4S Travel | Tandarts

"Na veel twijfelen of ik wel in het buitenland mijn gebit zou laten renoveren met implantaten en kronen heb ik toch maar eens de open..."

Lees verder

Dhr. en mevr. Bushoff

4S Travel | Tandarts

"Ik wil eerst 4S Travel bedanken voor het snelle regelen van alles en voor de goede behandeling. Vanaf dat ik geland ben in Izmir ben..."

Lees verder

Dhr. Zwijnenburg

4S Travel | Tandarts

"Prima verzorgd! Vanaf het vliegveld werden wij keurig opgehaald en naar het hotel gebracht. Telefonisch werden wij welkom geheten door de hostess. Erg leuk. De..."

Lees verder

De heren Sloove

4S Travel | Tandarts

"Na heel lang te hebben getwijfeld, om deze stap te nemen, ben ik door de absorbitante prijsstijgingen per 1 januari overstag gegaan en heb ik..."

Lees verder

Anna Schrijver