OPEN DAGEN

25 augustus ROTTERDAM

06 oktober ROTTERDAM

 

Offerte?  Klik hier

Lees de ervaringen van onze gasten

Goed & voordelig:

kroon v.a. € 130 / facing € 200

Implantaat compleet v.a. € 780

Nieuws & artikelen:

over 4S Travel & tandarts Turkije

in o.a. Financieel Dagblad, Telegraaf

en TV Bladen

4S TRAVEL BEKIJKEN:

TV RTL4: KIJK  HIER

INFO VIDEO'S HIER

ACTIE: GRATIS HOTEL

of korting - max. € 600!

 

Bekijk alle 4S Travel behandelingen:

* Tandarts

* Ooglaseren

* Haartransplantaties

implantaat

Implantaten v.a. € 575: een goed & mooi gebit, voordelig in onze kliniek in Turkije!

Bespaar ruim 50% op tandartskosten in het buitenland, met garantie en Nederlandse begeleiding.

Topkwaliteit (Zwitsers) materialen met levenslange garantie, door ervaren, internationaal opgeleide specialisten in een  moderne kliniek. Een complete behandeling is mogelijk in twee reizen naar Turkije; eenvoudig geregeld via 4S Travel of zelf te boeken. Altijd met begeleiding van onze Nederlandse hostess en transfers van/naar de kliniek.

Wat zijn de kosten van een implantaat?

De kosten van een implantaat zijn afhankelijk van het gekozen merk en materiaal/kwaliteit:

Implantaat  €    575   Implant Direct (of vergelijkbaar) implantaat, excl. abutment a € 100
Implantaat  €    775   Straumann / Nobel Bio Care titanium implantaat, excl. abutment a € 190
Implantaat  € 1.050   Straumann / Nobel Bio Care zirconium implantaat, excl. abutment a € 190

Exclusief opbouw (kroon à € 130 of € 195 of prothese op implantaten -lees meer).

Inclusief levenslang garantie, Nederlandse begeleiding en mogelijkheden voor voor- en nazorg bij een Nederlandse tandartspraktijk.

Ook worden er vele andere voordelige tandartsbehandelingen door onze specialisten uitgevoerd.

ACTIE: gratis hotel t.w.v. max. € 600!

Profteer nog t/m 1 april van gratis hotel & transfer arrangement t.w.v. max. € 600 bij tandartsbehandelingen in Izmir. Lees hier meer.

Open Dagen in Nederland:

Ontmoet op vrijdagmiddag & avond 2 juni & 7 juli in Rotterdam onze specialisten uit Turkije voor advies en een offerte over uw mogelijkheden. Schrijf u hier in voor een afspraak.

Aanbevolen door vele Nederlanders!

Vele Nederlandse gasten gingen reeds met 4S Travel naar Turkije voor hun tandartsbehandelingen. Lees hier de ervaringen en waarom zij ons aanbevelen bij hun familie en vrienden.

Bekijk hier de video over de kliniek, specialisten en ervaringen van onze gasten.

kliniek in IzmirHoe lang duurt dit en hoe kom ik er?

Uw implantaatbehandeling dient in 2 reizen van 8 dagen plaats te vinden. Bij de eerste reis worden eventueel uw tanden/kiezen verwijderd en de implantaten geplaatst, mits dit bij uw situatie mogelijk is. Na de hechting- en helingperiode, die afhankelijk van uw situatie en plaatsing 2 - 4,5 maand zal zijn, kan uw tweede reis plaatsvinden waarbij uw kronen, bruggen of protheses definitief geplaatst kunnen worden. U kunt uw 8-daagse Reis & Verblijf goed en gemakkelijk via 4S Travel reserveren (al vanaf € 455) en u kunt het hele jaar door meerdere keren per week vanaf Amsterdam vertrekken, alleen of samen met uw partner/gezin. U kunt ook zelf uw Reis & Verblijf reserveren en toch gebruik maken van onze transfer van/naar de kliniek en Nederlandse begeleiding (service kosten € 25). Wij hebben geen wachtlijsten.

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een “kunstwortel” waarop een kroon, brug of prothese geplaatst kan worden wanneer uw eigen tand of kies en wortel ontbreekt.

Wanneer neem ik een implantaat?

Zodra bij u één, enkele of alle tanden/kiezen ontbreken, kunt u kiezen om door middel van implantaten met kronen, bruggen of protheses weer te beschikken over een mooi en duurzaam functioneel gebit.

Kom ik in aanmerking voor een implantaat?

Onze tandspecialisten kunnen bepalen of u in aanmerking komt voor een implantaat. Dit is, naast uw eigen voorkeuren, afhankelijk van de dikte en gezondheid van uw kaakbot en de gezondheid van uw tandvlees. Daarnaast moet u na het plaatsen van het implantaat en de gewenste overkapping, gemotiveerd zijn dit goed te onderhouden en te zorgen voor een goede mondgezondheid. Ook is het belangrijk om tijdens de implantaatbehandeling en het helingsproces niet te roken, omdat dit bewezen schadelijke effecten heeft op het langdurige goede resultaat van uw implantaatbehandeling.

Hoe is het verloop en de duur van een implantaatbehandeling?

prothese op implantaatNa de verdoving worden eventueel eerst de oude tanden/kiezen verwijderd en opent onze specialist het tandvlees tot het kaakbot zichtbaar is. Hierin wordt het implantaat vast geschroefd of getikt en wordt het tandvlees gehecht. Afhankelijk van het gekozen implantaat kan bovenop dit implantaat het zogenaamd abutment geplaatst worden waarop de kroon, brug of prothese geplaatst wordt in de vervolgbehandeling bij de tweede reis. 

Nagenoeg alle implantaatbehandelingen gebeuren tijdens twee bezoeken van 5-10 dagen aan Izmir-Turkije. Bij het eerste bezoek start u met het gratis volledige vooronderzoek incl. panoramaröntgenfoto.

Direct daarna ontvangt u het definitieve behandelplan en na uw akkoord starten de eerste behandelingen. Hierbij worden eventuele oude tanden/kiezen verwijderd en de implantaten geplaatst. Het is niet altijd mogelijk dit in een behandeling te doen en daarom is het advies vooraf een recente röntgenfoto ter beoordeling aan ons toe te sturen.

3D Tomography kliniek izmirTevens kan het voor de start van de implantaatbehandelingen nodig/beter zijn een 3D scan / tomograhpy te maken, zodat er een beter inzicht is van de structuur en opbouw van het kaakbot en de implantaten op de beste locaties geplaatst kunnen worden. Dit zal de specialist bij het vooronderzoek met u bespreken en indien dit aan u wordt geadviseerd voor het optimale verloop van de behandeling, bedragen de kosten hiervoor € 85 (beide kaken).

Enkele dagen later volgt de nacontrole waarbij eventuele tijdelijke noodkronen worden geplaatst. Indien u een behandeling van uw gehele kaak heeft gehad, is het vaak mogelijk gelijk een kwalitatief goede tijdelijke prothese te maken die op advies van de specialist tijdelijk mag worden gedragen. Indien u dit wenst en dit mogelijk is, bedragen de kosten hiervoor € 150.

De genezingstijd is afhankelijk van uw persoonlijke situatie alsook de plaatsing van de implantaten en eventuele benodigde botopbouw. Meestal is de genezingstijd voor de onderkaak ca. 10 weken en voor de bovenkaak ca. 18 weken. De specialist zal deze termijn na uw eerste behandelingen met u afspreken en mogelijk een controlebezoek tijdens de Open Dagen in Nederland met u inplannen.

Voor het maken van uw definitieve opbouw van kroon-, brugwerk of definitieve prothese, worden bij uw tweede reis bij uw eerste bezoek aan de kliniek met een laser de implantaten geopend, afdrukken genomen en impressies gemaakt. Enkele dagen, behandelingen en controles verder wordt de definitieve opbouw geplaatst. Deze tweede reis dient minimaal 8-10 dagen te zijn zodat er voldoende gelegenheid is voor aanpassingen en controles.

Welke materialen worden er gebruikt voor een implantaat?

Er zijn verschillende merken van implantaten die u veelal ook nog de keus bieden uit verschillende materialen. De meeste implantaten bestaan uit titanium of zirkonium.  Afhankelijk van uw eigen wensen, het advies van de behandelend tandspecialist, dat verband houdt met de plaats van uw implantaat en de druk, en uw budget kiest u het uiteindelijke implantaat. In onze moderne kliniek in Izmir werken onze specialisten alleen met uitstekende kwaliteit implantaten van o.a. het Zwitserse topmerk Straumann. Na afronding van de behandeling ontvangt u van uw specialist dan ook certificaten en materiaalpaspoorten van het door u gekozen merk.

Wat gebeurt er na de implantaatoperatie?

Na de operatie zult u afhankelijk van de ingreep een (lichte) zwelling en soms verkleuring van uw tandvlees ervaren. De pijnbeleving is zeer wisselend, het kaakbot zelf is gevoelloos maar het tandvlees kan pijnlijk zijn waarvoor u pijnstillers kunt nemen. De eerste twee weken na uw operatie is het aan te raden rekening te houden met aangepaste voeding waarbij u harde ingrediënten overslaat. Na circa 2 tot 4-5 maanden is het implantaat meestal goed vergroeid en kan de kroon, brug of prothese in de vervolgbehandeling op het implantaat worden geplaatst. Gedurende de eerste periode wordt een tijdelijke voorziening geplaatst voor uw aangezicht en functionaliteit van uw gebit.

Welke nazorg moet ik geven bij implantaten?

uitleg nazorg implantaatBij beide laatste bezoeken aan onze tandartskliniek in Izmir ontvangt u uitgebreide uitleg over de passende nazorg voor uw situatie. Het is erg belangrijk om bij een implantaat te zorgen voor een goede mondgezondheid. Verzorging en reiniging zijn zeer belangrijk, gebeurt dit niet goed dan ontstaat tandplak wat kan resulteren in tandsteen en tandvlees ontsteking die uiteindelijk ertoe kunnen leiden dat het kaakbot wordt aangetast waardoor het implantaat gaat loslaten. 

Hoe lang gaan implantaten mee?

Bij normaal gebruik en inachtneming van de juiste nazorg instructies, geeft de 4S Travel kliniek in Izmir () u levenslang garantie op uw implantaat. Voor uw kroon- en brugwerk is dit 3 jaar, voor protheses bedraagt de garantie 2 jaar. Wij verwijzen u graag hierover naar onze garantieregeling.

Wat is de slagingskans van een implantaatoperatie?

Indien u zorgt voor een goede mondgezondheid en de adviezen van uw behandelend specialist (vooraf, tijdens en na de behandeling) volgt is de slagingskans van een implantaat operatie zeer groot. Roken en (bovenmatig) alcohol gebruik hebben een zeer nadelig effect op de slagingskans van een implantaatoperatie.

Onze GARANTIE op implantaten

De 4S Travel kliniek in Izmir () geeft u garantie op de kwaliteit van uw tandartsbehandeling. U leest er hier meer over.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het nieuws over medische reizen.

Follow us:  fl1   fl2