Voordelig haartransplantatie in Turkije

Heeft u last van overmatige haaruitval? Bent u op zoek naar een goede, voordelige en natuurlijke oplossing om weer vol vertrouwen te genieten van het leven? Dan is een haartransplantatie bij de specialisten in onze Turkse topkliniek in Istanbul wellicht de oplossing voor u.GAZI HOSPITAL
In de derde grootste stad van Turkije kunt u profiteren van een goede en voordelige FUE haartransplantatie behandeling bij het kleinschalige Gazi Hospital.

Gelegen in de medische wijk van Izmir biedt treft u in dit volledig uitgeruste ziekenhuis een aparte afdeling voor cosmetische behandelingen, zoals ook de haartransplantaties.

Voor het consult en de controles wordt u op deze aparte afdeling ontvangen, de operatie zelf vindt plaats in de algemene operatiekamers van het Gazi ziekenhuis.

 

Deze kliniek u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor een goede en voordelige haartransplantatie behandeling met garantie.

Het zeer ervaren team behandeld vooral Turkse en internationale gasten uit het Midden Oosten. Echter onze Nederlandse hostess en het Engelstalige Internationale patienten team staan hier klaar om u te assisteren en ondersteunen voor al uw vragen en opmerkingen.

Bovendien heeft u hier bij de tweede nacontrole ook nog een PRP behandeling inbegrepen voor de bevordering van de genezing en het resultaat van uw FUE haartransplantatie.

 

Het team van de Gazi Kliniek
In de Gazi kliniek in Izmir kunt u terecht bij een zeer ervaren haartransplantatie team dat onder leiding staat van de cosmetisch en esthetisch chirurg Dr. Koray Urgu.

Dr. Koray Urgu behaalde zijn medische diploma’s als cosmetisch en esthetisch chirurg aan de Ege Universiteit van Izmir. Al sinds de start van de introductie van de FUE technique hier in Turkije in 2002, richt hij zich met zijn team op het verlenen van de beste mogelijke haartransplantatie. Tesamen met zijn team beschouwt hij iedere haartransplantatie als een kunstwerk waarbij iedere wens en situatie anders is. Zijn doel is om voor iedere gast het best en zo natuurlijk mogelijke resultaat te behalen met gebruik van de beste materialen en nieuwste technologien.

 

Dr. Koray Urgu heeft vele specialistaties en cerfitcaten behaald, awards gewonnen en is lid van o.a. de Turkish Plastic Recontstructive and Aesthetic Surgery Association en de Turkish Physicians Alliance.

De haartransplantatie zelf staat onder leiding van deze specialist maar wordt grotendeels uitgevoerd door het ervaren team van haarspecialist deskundige, welke onder leiding staat van Emel Caglayan (FUE specialiste sinds 2002).


In onze kliniek in Izmir werken wij met de beste specialisten die meer dan 450 haartransplantaties per jaar succesvol uitvoeren tegen zeer voordelige prijzen. Maar hoe werkt dit nu precies?

 

Vooraf in Nederland

 • Lees zorgvuldig alle informatie op onze website en bekijk de video
 • Bent u geïnteresseerd? Vraag een offerte aan door het formulier in te vullen of een email te sturen en voeg uw foto’s toe.
 • Na overleg met onze specialisten ontvangt u na ca. 2-3 dagen onze reactie met indicatief behandelplan.
 • Neem bedenktijd
 • Bekijk wanneer u naar Istanbul wilt gaan en welk hotel uw voorkeur heeft.

In Turkije

 • Dag 1: Vliegreis Amsterdam naar Izmir. Onze Nederlands sprekende hostess verwelkomt u op de luchthaven van Istanbul en begleidt u tijdens de transfer naar uw hotel
 • Dag 2 – De haartransplantatiedag: Vroeg in de ochtend gaat u met onze hostess naar de kliniek, vooronderzoek en gesprek met de specialist. Er wordt bekeken welke methode voor u het meest geschikt is en wat het aantal grafts moet zijn om het gewenste resultaat te behalen. Nu beslist u definitief of u de behandeling wenst te ondergaan. Zo ja, dan tekent u voor akkoord, voldoet u de betaling en krijgt u de lokale verdoving waarna de behandeling start. Zo nee, dan kunt u kosteloos en vrijblijvend de kliniek weer verlaten
  • Over het algemeen worden in de ochtend de grafts verwijderd. Hierna heeft u een lunchpauze en in de middag worden deze terug geplaatst.
  • Behandelduur is afhankelijk van de methode en het aantal grafts. Eind van de middag, na een laatste check, volgt de transfer terug naar uw hotel.
 • Dag 3 U gaat met onze hostess op nacontrole / wasbeurt bij de specialist. U krijgt uitleg over nazorg.
 • Dag 4  In Izmir heeft u vandaag een volgende nacontrole en PRP behandeling. In Istanbul kunt u, indien een extra controle niet nodig is, vandaag de hele dag om, met hoed/pet!, genieten van een vrije dag.
 • Dag 5 Gelegenheid voor laatste inkopen, in de loop van de dag transfer naar de luchthaven  voor uw vlucht naar Nederland.

Achteraf terug in Nederland

 • Na terugkomst in Nederland volgt u de nazorg instructies die u heeft ontvangen van de specialist.
 • Iedere maand (Izmir) of iedere 3 maanden (Istanbul) na de behandeling stuurt u ons uw foto’s door ter beoordeling van het resultaat door onze specialist.
 • Mochten extra nazorg controles gezien uw situatie gewenst zijn, dan worden deze door 4S Travel verzorgt. Indien u vragen heeft of problemen ervaart, meldt u deze direct bij 4S Travel voor overleg met uw specialist.

4S Travel en haar klinieken bieden u garantie op uw haartransplantatie in Turkije! Indien het resultaat van uw haartransplantatie na de totale periode (12-18 maanden) onvoldoende is, ontvangt u een gratis herbehandeling om alsnog het gewenste resultaat te behalen!

 

In Izmir wordt er na uw behandeling met een speciale microscoop een foto gemaakt om met u tot een vaststelling van het aantal getransplanteerde grafts FUE te komen waarvoor u een garantie certificaat ontvangt.

 

Vervolgens stuurt u na terugkomst in Nederland iedere maand duidelijke update foto’s in om uw verloop en genezing door de specialist te laten volgen. Indien aan het eind van deze periode (12-18 maanden) meer dan 10% van het beoogde resultaat van de grafts niet is uitgekomen, ontvangt u een gratis volgende haartransplantatie behandeling (zie onze voorwaarden). Hierbij dient u wel rekening te houden dat bij uw normale haar gemiddeld 10% van de haarwortels in rust is. Daarom is het normaal dat 90% van uw haren/haarwortels actief zijn. Bij een marge van 10% betekend dit dus dat 80% van uw getransplanteerde grafts FUE minimaal actief dienen te zijn. Indien dit minder is, komt u in aanmerking voor de garantie regeling (zie voorwaarden).

 

Mocht uw resultaat van deze FUE haartransplantatie van de Gazi Kliniek te Izmir dus 10% of meer afwijken van het minimaal beloofde resultaat, dan ontvangt u na deze termijn (12-18 maanden) niet alleen een gratis volgende FUE haartransplantatie bij de Gazi Kliniek om dit resultaat alsnog te behalen, maar ook een vergoeding voor uw reis & verblijf kosten van max. 10% van het door u bestede behandelbedrag in deze kliniek (alleen geldig in overleg, met toestemming vooraf en volgens ons aanbod).

Voorwaarden 4S Travel garantie haartransplantatie:

De garantie op de haartransplantaties wordt uitgevoerd door de Gazi kliniek in Izmir.

 

Voorwaarden hiervoor zijn:

a. U heeft uw haartransplantatie behandeling volledig voldaan aan de betreffende kliniek

b. U heeft de kliniek / specialist vooraf duidelijk geinformeerd over eventuele medische/psychische condities, medicijn gebruik, behandelingen en aandoeningen die van toepassing kunnen zijn op het resultaat van deze behandeling

c. U heeft de nazorg instructies van de kliniek/specialist duidelijk en goed opgevolgd

d. U heeft op een goede wijze gezorgd voor het schoonhouden van uw haartransplantatie gebied (normale lichamelijke verzorging)

d. U heeft de update foto’s op de gewenste tijdstippen tijdig en duidelijk toegemailed (bij de Gazi Kliniek in Izmir: iedere maand)

e. U heeft eventuele instructies, tips, adviezen van de specialisten na uw behandeling/als gevolg van de update foto’s volledig en direct opgevolgd

f. Bij eventuele situaties heeft u direct contact met ons opgenomen voor overleg en advies van de specialist

g. U bent tussendoor niet voor een haartransplantatie of andere cosmetische behandeling (in het gezicht) behandeld door een andere arts/kliniek zonder dit vooraf te overleggen met de betreffende kliniek/specialist van uw haartransplantatie

h. Uitgesloten zijn beperkte resultaten ten gevolge van ongelukken, persoonlijke lichamelijke reacties buiten de normale omstandigheden, lichamelijke en psychologische ziektes, medicaties en behandelingen die deze resultaten nadelig (kunnen) beinvloeden.


De FUE (Follicular Unit Extraction) haartransplantatie methode

Hierbij worden na lokale verdoving de grafts (groepjes haarwortels van gemiddeld 1-4 haren) met een holle naald 1 voor 1 uit uw donor gebied verwijderd. In het gewenste gebied worden met miniscule naalden huidkanaaltjes gemaakt waarin de grafts worden getransplanteerd in de natuurlijke haarrichting. Afhankelijk van het aantal grafts zal deze behandeling gemiddeld 8-9 uur duren. Er zijn geen littekens en de haartransplantatie zal er zeer natuurlijk uitzien. Wel dient het hoofdhaar heel kort geschoren te worden voor het beste resultaat. De prijzen van deze FUE haartransplantatie zijn afhankelijk van het aantal benodigde grafts, zie ook onze tarieven.


Behandeling
Prijs
Omschrijving
FUE
€ 1.995,-
0 - 3.500 grafts

Inbegrepen bij onze haartransplantatie behandelingen:

 • Indicatief behandelplan vooraf door onze specialisten op basis van uw foto en omschrijving.
 • Vooronderzoek, haartransplantatie en nacontrole in Turkije
 • Bij de 2e nacontrole een PRP behandeling ter bevordering van het resultaat en genezing
 • Nacontroles in Nederland d.m.v. het toesturen van foto’s naar onze specialisten
 • Waslotion voor eerste nazorg wasbeurten.
 • Transfers en Nederlands sprekende hostess begeleiding
 • Garantie

Niet inbegrepen bij onze haartransplantatie behandelingen:

4S Travel | Haartransplantatie

"Het voelde allemaal super goed. Ook het presentje bij thuiskomst is daar een onderdeel van. Het allerprettigste is de betrouwbaarheid en het het nakomen van..."

Lees verder

Dhr. Schouten

4S Travel | Haartransplantatie

"Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen.In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een..."

Lees verder

Dhr. Menno Keus

4S Travel | Haartransplantatie

"Ik kan het iedereen aanraden om in Turkije je haar te laten transplanteren"

Lees verder

Dhr. Holtkamp

4S Travel | Haartransplantatie

"Mijn ervaring met 4S Travel heb ik als zeer prettig ervaren. Vanaf het moment van informeren n.a.v. de website, tot de daadwerkelijke behandeling in Turkije..."

Lees verder

Dhr. Van Wanrooy